top of page

Acerca de

117197403_983766488728457_9122058877097768929_n.jpg

Jobba hos oss

Är du en duktig elektriker?
Nu söker vi en ledande montör till vårat team

Hjulsbro Elservice gör allt från privatpersoner, fastighetsägare, styrinstallationer, entreprenader, rot-jobb, industrier, miljöinstallationer mm. Vi har en bred kunskap inom många områden och är inte rädda för nya utmaningar. Vi är ett företag som värdesätter god arbetsmiljö, miljö och kvalité, vi är även ISO-certifierade inom dessa områden.


Vi erbjuder 
- Öppet arbetsklimat med stark laganda där vi stöttar och har kul tillsammans
- Kollektivavtal och generöst friskvårdsbidrag
- Bred kunskap inom bolaget

- Stora möjligheter till personlig utveckling

- Gemensamma företagsdagar och resor
- En gemenskap och ett starkt affärsmannaskap


Vi söker DIG med god social kompetens och moderna värderingar. Du är noggrann och engagerad med goda erfarenheter som ledande montör. Du har en positiv inställning samt en stark teamkänsla, övriga kollegor är aldrig långt borta och det är viktigt att hjälpas åt för att nå gemensam framgång.

Du är en engagerad, nyfiken och resultatinriktad person som trivs i branschen och vill utvecklas vidare. Som person är du lyhörd, ödmjuk, flexibel och ansvarstagande samt värderar och respekterar andra i din omgivning. Du är självständig och bär på förmågan att se utvecklingsmöjligheter som kan motivera dig och dina medarbetare.

Ansökan

Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas när i närtid, Bifoga CV med din ansökan via E-post till ansökningsadressen nedan.

För mer information är du välkommen att höra av dig.

bli en del av teamet2_edited.jpg
bottom of page